Avoin työpaikka: graafinen suunnittelija

12.01.2018
checkpoint

CheckPoint recruitment

Haemme joukkoomme uutta innokasta henkilöä graafisen suunnittelijan rooliin. Edellytämme tehtävään soveltuvaa graafisen alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta alalta. Osaat tehdä graafista tuotantoa aina painovalmiiksi tuotteeksi asti, ja sinulla on visuaalista silmää tasapainoisten julkaisujen tuotantoon. Arvostamme printin lisäksi kokemusta digi- ja verkkomateriaalien suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Odotamme sinulta:

Etsimämme henkilö on luova ja innovatiivinen, kuka pystyy hallitsemaan erilaisia asiakasprojekteja aikataulujen puitteissa. Olet energinen tekijä, joka tuo uutta osaamista nykyiseen erinomaiseen tiimiimme. Pystyt ylläpitämään asiakassuhteita ja kommunikoit luontevasti niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
  • mukavat työkaverit ja hyvien yhteyksien varrella sijaitsevan työpaikan Espoon Leppävaarassa
  • mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä

Aloitus: Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si, muutama työnäyte ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@checkpoint.fi viimeistään sunnuntaihin 28.1.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Creative Director Jukka Hjerppe puh. 045-2778294 tiistaina 16.1. klo 9-11 ja maanantaina 22.1. klo 13-15.

checkpoint