Case: Plantui Smart Garden™ pakkausuudistus

09.01.2018
checkpoint
plantui_harmaa

Plantui Smart Garden™

Oma puutarha, josta saa terveelliset ja tuoreet yrtit sekä salaatit pimeän talven keskellä.

Plantui Smart Garden™ on tyylikäs mullaton älypuutarha, joka mahdollistaa erilaisten yrttien ja salaattien kasvattamisen vuodenajasta riippuen automaattisen prosessin avulla.

Plantuilla oli tarve uudistaa tuotteiden pakkausilmettä, joiden visuaalisuudessa haluttiin huomioida niin kotimaisten kuin kansainvälisten markkinoiden tarpeet. Luova johtajamme Jukka Hjerppe sai hyvän vision siitä, millainen lopputulos voisi puhutella useita eri markkinoita, ja aloitti suunnittelutyön asiakkaan toiveita silmällä pitäen:

  • Plantui Smart Garden™ kuuluu useampaan markkinasegmenttiin, kuten keittiövälineisiin, design- ja sisustustuotteisiin, mikä tekee siitä monipuolisen ja ainutlaatuisen.
  • Plantui edustaa vihreyttä, hyvinvointia ja terveyttä.

”Selkeä lähtökohta suunnittelulle oli se, että tuotteen tuli olla pakkauksessa pääosassa. Yleisilme pidettiin rauhallisena, sillä tyylikäs tuote ei kaivannut ympärilleen liikaa häiriötekijöitä, vaan annettiin tuotteen puhua puolestaan. Houkuttelevat, raikkaan väriset yrtit tuovat tarpeellisen värin muuten pelkistetylle värimaailmalle. Vahvoilla kontrasteilla saatiin tuote vielä nostettua pakkauksesta esiin ja siten erottumaan myös edukseen myymälöissä”, kertoo Jukka.

Pakkausilmeen uudistamisen lisäksi teimme uusista pakkauksista mockup-kuvat, joita hyödynnettiin tuotteen markkinoinnissa ennen painettujen pakkausten valmistumista. Yhteistyömme Plantuin kanssa onnistui erinomaisesti, kuten Sari Leka, Plantuin Suomen ja Pohjoismaiden myyntipäällikkö kuvailee:

Prosessi oli mielestäni kokonaisuudessaan todella sujuva. CheckPoint kuunteli meidän nopeasti muuttuvia toiveitamme ja oli välillä jopa askeleen edellä. Viesteihimme vastattiin nopeasti ja yhteyshenkilömme piti huolta toimituksemme sujuvuudesta. Suunnitelma tehtiin meidän ehdotuksien pohjalta, heidän ammattitaidollaan ja lopputulos on juuri niin yksinkertainen kuin haluttiinkin”.

Plantui_3e_Package_blogiPlantui_6_Package_blogi

checkpoint