Digi

Autamme sinua valitsemaan käyttöösi parhaimmat digitaaliset ratkaisut ja avaamme uusia mahdollisuuksia brändisi näkyvyydelle. Erityisesti sisältömarkkinoinnin merkitys nousee esiin digitaalisissa kanavissa, joissa viestien määrä on valtava. Me kiteyttämämme sanomasi ja luomme kohderyhmääsi puhuttelevan visuaalisen kokonaisuuden, joka näyttää hyvältä niin mobiili- kuin desktop-päätteillä.

Yrityksen kotisivut ja verkkokaupparatkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme nykyaikaisia, laadukkaita ja mobiiliystävällisiä verkkosivustoja. Huolehdimme myös tarvittaessa verkkosivustojen sisällön ylläpidosta. Verkkokaupparatkaisuissa suunnittelemme toimivan ja helppokäyttöisen käyttöliittymän tarpeesi mukaan.

Landing page ja kampanjasivustot

Haluatko brändillesi huomiota herättävän sivuston, joka houkuttelee kohderyhmääsi tutustumaan tarkemmin brändiisi / kampanjaasi? Landing pagen eli ländärin ja kampanjalle suunnatun sivuston avulla kohdennamme tärkeimmän kampanjaviestisi näyttävällä tavalla. Hyvin suunniteltuina nämä molemmat kokonaisuudet parantavat yrityksesi SEO-näkyvyyttä.

SoMe- ja webmainonta

Digitaalisessa toimintaympäristössä ja sosiaalisessa mediassa kilpailevat brändit tarvitsevat tuekseen vahvan visuaalisen ilmeen. Suunnittelemme brändisi mukaista markkinointimateriaalia ja visuaalista viestintää sosiaalisen median kanaviin ja mainosverkostoihin. Olemme toteuttaneet muun muassa erilaisia lanseeraus- ja tuotenäkyvyyskampanjoita sekä jatkuvampaa, tavoitteellista brändinäkyvyyttä.

Interaktiiviset esitteet

Interaktiivisuudella esitteeseen ja kuvastoon saadaan elävyyttä, joka ohjaa lukijaa tutustumaan laajemmin haluamaasi sisältöön. Voimme lisätä aineistoon mielenkiintoista lisämateriaalia kuten linkityksiä ja ohjauksia websivustoille sekä interaktiivista kuva- ja videomateriaalia. Interaktiivisuuden avulla voit kasvattaa esitteidesi mielenkiintoa ja tarjota lukijalle lisäarvoa tuottavaa sisältöä.

Digitaalinen ulkomainonta (DOOH)

Digitaalinen ulkomainonta (DOOH) on näyttävä ja dynaaminen mainosmuoto. Digitaalisen ulkomainonnan etuja ovat muun muassa sisällönsuunnittelun ja muuttamisen helppous, sekä median elävyys kohderyhmien keskellä. Pystymme helposti mukauttamaan esimerkiksi printtimainoskampanjan aineistot digitaalisen ulkomainonnan formaatteihin.

ESIMERKKEJÄ TARJOAMISTAMME PALVELUISTA:
bannerit, digimalls, digiscreen, digitaalinen ulkomainonta, DOOH, interaktiiviset esitteet, kampanjasivut, kotisivut, landing page, mobiilimainonta, newsletter, sosiaalinen media mainonta, store digital, verkkokauppa, webmainonta