Kuvaus

Hyvin suunniteltu kuvamaailma ja visuaalinen viestintä ovat brändisi vahvimpia tarinankertojia. Kun huolehdimme kuvatuotannon lisäksi yritys- ja brändi-ilmeen kehityksestä, säilyy kokonaisuus yhtenäisenä eri materiaaleissa. Vahvuuteemme kuuluu koko kuvausprosessin hallinta alkuideoinnista aina monipuolisiin toteutuksiin.

Valokuvaus ja tuotekuvaus

Valokuvaus ja tuotekuvaus ovat erinomaisia keinoja varmistaa että saat käyttöösi kuvia, jotka tukevat haluamaasi viestiä. Ne tuovat kuvalliseen viestintääsi lisää syvyyttä ja tehostavat markkinointiviestintääsi. Kuvaamme laadukkaita tuotekuvia omalla studiollamme ja viimeistelemme ne paino- / julkaisuvalmiiksi kuviksi.

2D- ja 3D-kuvat, mock-upit ja mallipakkaukset

Luomme sinulle laadukkaat ja näyttävät 2D ja 3D tuotekuvat, joiden avulla saat lisäarvoa markkinointiviestintääsi. Mallikuvien ja -pakkausten avulla voit muun muassa aloittaa tuotteen markkinointiviestinnän hyvissä ajoin ennen kuin tuote on valmistunut. Visualisoinnin avulla pystyt myös varmistumaan että tuotteen rakenteellinen toiminnallisuus täyttää suunnitellut ominaisuudet.

Kuvankäsittely ja kuvamanipulaatio

Mielestämme aito ja persoonallinen viestintä onnistuu parhaiten silloin kun kuvat ovat brändisi tavoitemielikuvan mukaisia. Jos olemassa oleva kuva ei vastaa täysin haluttua tulosta, voidaan kuvaa muokata kuvamanipulaation avulla. Ammattitaitoiset kuvankäsittelijämme huolehtivat että lopputulos on luonnollisen näköinen ja kuvan tekninen laatu pysyy erinomaisena eri käyttötarkoituksia varten.

Havainnollistavat piirrokset ja kuvitukset

Kaipaako yritysilmeesi tai brändisi uudenlaista kuvamaailmaa, joka puhuttelee kohderyhmiäsi ja kuvastaa bränditarinaasi? Me autamme sinua kehittämään kuvallista kerrontaasi aina ideoinnista vaativampaankin toteutukseen. Taitavat graafikkomme hallitsevat useita eri kuvitustyylejä ja voimme yhdessä ideoida mikä sopii parhaiten brändillesi.
ESIMERKKEJÄ TARJOAMISTAMME PALVELUISTA:
2D- ja 3D-kuvat, dummyt, mallipakkaukset ja mock-upit, kuvamanipulaatio, kuvankäsittely, kuvatuotanto, kuvitukset, piirtäminen, tuotekuvaus, valokuvaus, visuaalinen viestintä