Pakkaus

Kertooko tuotteesi pakkaus haluamaasi mielikuvaa? Pakkaus on merkittävä mediakanava, jonka kautta tavoitat kohderyhmäsi lähietäisyydeltä. Uskomme että pakkaussuunnitteluun kannattaa panostaa, sillä pakkauksen muoto, materiaalivalinnat ja visuaalisuus ovat tärkeä osa brändiviestintääsi. Toteutamme pakkaussuunnittelun alusta loppuun ja halutessasi valvomme myös vedostusprosessin ja toteutuksen painokoneen äärellä.

Pakkausdesign ja pakkausilmeen uudistus

Suunnittelemme kokonaan uusia pakkausdesigneja sekä uudistamme jo olemassa olevia pakkausilmeitä. Toteutamme tarpeesi mukaan laajemman pakkauskokonaisuuden tai yksittäisen pakkausilmeen, joka tukee brändilupaustasi. Suunnitteluvaiheessa hyödynnämme laajaa ammattitaitoamme eri painatusmenetelmien ja pakkausmateriaalien tuntemuksesta. Tämän avulla varmistamme pakkausdesignin ja ideoiden toimivuuden lopputuotteessa.

Pakkaussuunnittelua kaikkiin tarpeisiin ja tuoteryhmiin

Olemme suunnitelleet pakkauksia erilaisten tuoteryhmien tarpeisiin ja tunnemme eri alojen ja toimintaympäristöjen erityisvaatimukset. Toteutamme muun muassa elintarvikepakkauksia niin kuiva-, kylmä- kuin pakastehyllyihin. Lisäksi teemme houkuttelevia myyntipakkauksia, toimivia käyttöpakkauksia sekä kestäviä säilytys- ja kuljetuspakkauksia.

Olemassa olevan tuoteperheen laajennus ja pakkaustietojen päivitys

Aina pakkausdesignia ei tarvitse luoda kokonaan uudestaan, jolloin voimme hyödyntää brändillesi jo aiemmin luotua pakkausilmettä. Esimerkiksi tuoteperheen laajennuksessa kunnioitamme olemassa olevaa pakkausvisuaalia ja luomme siihen sopivan lisävariaation. Olemme myös apunasi kun pakkaukselle tarvitaan kuvamaailman tai tuotetietojen päivitys.

Värienhallinta ja painovalvonta

Pitkä historiamme eri painatusmenetelmien parissa takaa sen, että tiedämme miten painatetut tuotteet saadaan näyttämään erinomaisilta. Tiedämme miten painovärit käyttäytyvät eri materiaaleilla ja varmistamme painatusprosessin laadukkuuden toimimalla tiiviissä yhteistyössä kotimaisten ja ulkomaisten painotalojen kanssa. Värivedosten avulla tarkistamme puolestasi painojäljen toimivuuden ja halutessasi suoritamme myös painovalvonnan.
ESIMERKKEJÄ TARJOAMISTAMME PALVELUISTA:
painovalvonta, pakkausdesign, pakkausilmeen uudistus, pakkaustietojen päivitys, tuoteperheen laajennus, vedostus ja värienhallinta