Pekka Soini ja Timo Yli-Salomäki CheckPointin hallitukseen

14.02.2018
checkpoint

Hallitus_blogi

Kuvassa Timo Yli-Salomäki, Pekka Soini ja Nicholas Nordström

CheckPoint vahvistaa entuudestaan laajaa markkinointiosaamistaan nimittämällä Pekka Soinin ja Timo Yli-Salomäen yrityksen hallitukseen. Liittyminen kovassa kasvussa ja vahvassa kehitysvaiheessa olevan CheckPointin hallitukseen tuntuu sekä media-alan että autoalan kokeneille osaajille luontaiselta ja mielekkäältä lisäykseltä heidän uralleen.

Pekka Soini on yksi Suomen kokeneimmista mediajohtajista ja digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijöistä Suomessa. Pekka on toiminut työuransa aikana muun muassa Sanoma konsernin johtotehtävissä yli 20 vuoden ajan, ja viimeisimpänä Sanoma Media Finlandin toimitusjohtajana. Viestinnän ja brändihallinnan ohella Pekalla on myös vahva osaaminen digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä, ja hän on perustamassa ja käynnistämässä useita menestyviä digiyrityksiä ja -palveluja.

“On erinomaisen innostavaa tuoda oma yli kahden vuosikymmen kokemus digitalisaatiosta CheckPointin ja sen asiakkaiden hyödyksi. Digitaalisuus tulee kaikille toimialoille ja kaikkeen toimintaan tavalla tai toisella. Keskeistä on ymmärtää, että syvimmiltään se muuttaa yrityksessä lähes kaiken kulttuurista, osaamisista, rakenteista liiketoimintamalleihin”, kertoo Pekka.

Timo Yli-Salomäki on toiminut autoalan tehtävissä aina 1980-luvulta lähtien. Timo on toiminut työurallaan muun muassa Peugeotin markkinointijohtajana ja viimeisimpänä Laakkonen autokonsernin toimitusjohtajana. Monipuolinen ura maahantuoja- ja jälleenmyyjäpuolella on tuonut Timolle laajan kokemuksen kuluttajaliiketoiminnasta sekä vahvan näkemyksen autoteollisuuden kehityksestä. Timo on muun muassa valittu autoalan vaikutusvaltaisimmaksi henkilöksi Suomessa.

“Markkinointiviestintä on ollut ja on yhä valtavassa muutospaineessa. CheckPoint on yli 10-vuotisella taipaleellaan mukautunut hyvin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Laadukkaalle, mutta samalla myös kustannustehokkaalle markkinointituotannolle on ollut ja on myös tulevaisuudessa tilausta. Tätä tietä onkin ilo olla jatkamassa. Lähden innoissani rakentamaan ja kehittämään CheckPointin tulevaisuutta”, kertoo Timo.

CheckPointin nykyinen hallitus toivottaa Pekan ja Timon lämpimästi tervetulleeksi joukkoonsa, jossa yrityksen perustajat ja nykyiset osakkaat jatkavat.

“On hienoa saada näin raudanlujia ammattilaisia mukaan hallitukseemme”, iloitsee Nicholas. “CheckPointin yli kymmenvuotinen historia on luonut yrityksellemme vahvan ja ammattitaitoisen identiteetin, johon Pekka ja Timo tuovat lisää osaamista. Vuosi 2017 osoitti meille että kuljemme oikeaan suuntaan, ja näiden nimitysten myötä jatkamme onnistuneesti toimintamme kehittämistä.”

checkpoint