Printti

Me pidämme huolen että markkinointiviestinnän ja yritysviestinnän materiaalisi ovat yhtenäiset kaikissa painetuissa tuotteissa. Hallitsemme koko prosessin luovasta suunnittelusta vaativimpienkin yksityiskohtien tehokkaaseen tuotantoon. Voimme suunnitella sinulle uusia materiaaleja tai päivittää olemassa olevia kokonaisuuksia, aina tarpeidesi mukaisesti.

Asiakas- ja henkilöstölehdet

Asiakas- ja henkilöstölehdet auttavat yrityksen imagon rakentamisessa ja toimivat tehokkaina viestintäkanavina kohderyhmien tavoittamisessa. Autamme sinua luomaan visuaalisesti ja taitollisesti miellyttävän kokonaisuuden, joka houkuttelee lukijaa tutustumaan lehteen ja parantaa viestisi saavuttavuutta. Taitamme lehden sisällön, sen eri kielivariaatiot ja toteutamme aineistosta painetun lehden lisäksi myös verkkolehden / pdf-julkaisun kotisivuillesi.

Esitteet, kuvastot ja tilauskirjat

Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset esitteet, kuvastot, katalogit ja tilauskirjat taidokkaasti. Huolehdimme että visuaalinen ilme noudattaa brändin ohjeistusta ja haluttu tieto tuodaan näyttävästi esiin. Ammattitaitoiset kuvankäsittelijämme pitävät huolen, että kuvat ja tuotekuvat näyttävät erinomaisilta painetussa aineistossa. Tuotekuvastoissa hyödynnämme tarpeen tullen automaatiota, jolloin tuotetiedot saadaan siirrettyä tehokkaasti ja varmasti suoraan taittotiedostoon.

Lehti-ilmoitukset

Monivuotisen ammattitaitomme kautta olemme valmistaneet monille kotimaisille ja ulkomaisille brändeille ilmoituksia aikakaus- ja sanomalehtiin. Käsittelemme ilmoituksiin tulevat kuvat aina kyseiseen painoformaattiin sopiviksi ja varmistamme vedostamalla että ilmoituksen painojälki on erinomainen. Halutessasi voit ulkoistaa meille aineistosiirron, jolloin toimitamme ilmoitusaineistot julkaisukanaviin sovittujen aikataulujen ja medialistan mukaisesti.

Messukonseptit, myymälänäkyvyys ja POS

Ideoimme ja toteutamme yrityksesi ilmeeseen sopivat messu- ja myymälävisuaalit ja -materiaalit. Onnistuneella messu- ja myymälänäkyvyydellä houkuttelet potentiaalisia asiakkaita tutustumaan tuotteeseesi ja lisäät myyntiäsi. Suunnittelemme erilaisia display- ja osastorakenteita yhdessä painotalojen kanssa ja voimme tarjota sinulle ratkaisuja yksinkertaisista hyllypuhujista aina kokonaisiin messuosastoihin. Jos sinulla on idea jonka haluaisit toteuttaa, ota meihin yhteyttä ja voimme yhdessä pohtia sopivan ratkaisun.

Ulkomainonta (OOH)

Ulkomainonnassa huolehdimme kaikesta tarvitsemastasi mainonnasta, joka tapahtuu julkisilla paikoilla kuten kauppakeskuksissa, maanteiden ja katujen varsilla sekä juna- ja lentoasemilla. Ulkomainonnassa erityisosaamisemme on näyttävän ja huomiota herättävän kuvan yhdistäminen haluttuun viestisisältöön, niin että lopputulos näyttää erinomaiseltaa myös suurkuvatulosteissa. Perinteisen ulkomainonnan lisäksi suosittelemme tutustumaan myös digitaalisen ulkomainonnan palveluihimme.

ESIMERKKEJÄ TARJOAMISTAMME PALVELUISTA:
abribus, adshel, asiakaslehti, automaation hyödyntäminen taitossa, banderolli, esitteet, hangtag, henkilöstölehti, hyllypuhuja, ilmoitukset, juliste, katalogi, konferenssiohjelma, käyntikortit, lomakkeistot ja muut toimiston viestintämateriaalit, lehtimainonta, mainospilari, messunäkyvyys, messuosastot, messuständi, myymälämainonta, Out of Home, OOH, orderbook, point-of-sales materiaalit, POS, roll-up, shopper, suoramainonta, tilauskirja, tuotekuvasto, ulkomainonta, wobbler, yritysesite